اداره تغذیه


مـعـرفـی اداره تـغذیـه دانشگاه علوم پزشکي ياسوج


اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ياسوج با هدف تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن فعالیت می نماید.

این اداره شامل 2 بخش ( اداری و سالن های غذا خوری می باشد)

 

شرح وظایف :

 

1- رئیس اداره تغذیه :

  • تنظیم برنامه هفتگی ، ماهانه یا موردی
  • سرپرستی و نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف و کارشناسان ناظر
  • ارائه خط مشی در زمینه خدمات غذایی بصورت بهینه
  • پیگیری امور و مکاتبات با مسئولین بالاتر

2- کارشناسان تغذیه :

  • آموزش تغذیه در سطح عمومی یا اختصاصی
  • ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه به رئیس اداره در جهت بهبود شرایط موجود
  • بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات لازم