اداره تغذیه
مـعـرفـی اداره تـغذیـه دانشگاه علوم پزشکي ياسوج
اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ياسوج با هدف تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن فعالیت می نماید.
این اداره شامل 2 بخش ( اداری و سالن های غذا خوری می باشد)
شرح وظایف :
1- رئیس اداره تغذیه :
- تنظیم برنامه هفتگی ، ماهانه یا موردی
- سرپرستی و نظارت بر نحوه اجرای وظایف مسئولین سلف و کارشناسان ناظر
- ارائه خط مشی در زمینه خدمات غذایی بصورت بهینه
- پیگیری امور و مکاتبات با مسئولین بالاتر
2- کارشناسان تغذیه :
- آموزش تغذیه در سطح عمومی یا اختصاصی
- ارائه راهکار در زمینه بهبود وضع تغذیه به رئیس اداره در جهت بهبود شرایط موجود
- بررسی نیازهای سیستمی و تغذیه ای و ارائه پیشنهاد برای تغییرات لازم